Ny og forbedret Sukrin marsipan fra Funksjonell Mat! Nå med enda mer mandler for en bedre smak og lavere innhold av karbohydrater. Sukrin Marzipan smaker like godt som vanlig marsipan, men har også et godt næringsinnhold. Mandler har mange nyttige stoffer for kroppen, og her er vanlig sukker byttet ut med naturlig søtning som Sukrin og stevia. Fiberinnholdet i denne marsipanen er hele 29% og med kun 5% netto karbohydrat er denne digge marsipanen godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere.
Næringsdeklarasjon | 100 gram |
---|---|
Energi (kcal) | 329 kcal |
Fett | 24 g |
- hvorav mettet | 1,8 g |
Karbohydrater | 22 g |
- hvorav sukkerarter | 3,0 g |
- hvorav polyoler | 17 g |
Netto karbohydrater | 5 g |
Kostfiber | 29 g |
Protein | 9,6 g |
Salt | 0,02 g |
Ingredienser: MANDLER, (45%), fiber (oligofruktose og polydextrose), søtstoffer (erytritol og steviolglykosider fra stevia), vann, konserveringsmiddel (kaliumsorbat). |
Sukrin Marzipan kan nytes akkurat som den er. Marsipanen er også perfekt til kaker, konfekt, desserter og som julemarsipan.
Vegansk.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.