Oppskriften er helt plantebasert og naturlig glutenfri.
Ingredienser
Rispapir
Lime
Sesamfrø
Grønnsaker: Agurk, reddik, gulrot, stangselleri, papaya, paprika, salat, ruccola og avokado.
Dette er kun forslag til grønt du kan ha i dine summer rolls. Ta det du liker og bruk det du har av grønnsaker i kjøleskapet.
Dressing/Dipp
1 toppet ss grovt økologisk peanøttsmør fra Monki
1 toppet ss sesamolje
1 god skvis med limesaft
1) Start med å skjære opp agurk, reddik, gulrot, stangselleri, papaya, paprika, salat, ruccula og avokado.
2) IKKE BLØTLEGG RISPAPIRET i vann! I stedet bør du dyppe det i vann flere ganger til de mykner litt. Pass på at de fremdeles har litt tekstur.
3) Fordel de oppskjærte ingrediensene på rispapiret, skvis litt limesaft over og pynt med sesamfrø. Rull sammen og legg på et serveringsfat.
4) Bland alle ingrediensene sammen til en dressing/dipp.
5) Så er det bare å dyppe summer rolls i peanøttsmørdippen og nyte!
Summer rolls
Test en herlig plantebasert favoritt! Perfekt når det er varmere i været og lettere retter frister.