Ingredienser | mengde | % av RI |
---|
SukrinMelis egner seg til blant annet glasur, pynt, desserter, kaker og hjemmelaget marsipan.
Et naturlig alternativ til melis.
SukrinMelis løser seg lettere opp enn vanlig Sukrin, og er velegnet til: - Kaker og desserter som ikke skal stekes (f.eks. ostekake) - Glasurer: ostekrem, smørkrem, sjokoladeglasur o.l. - Iste og annen kald drikke - Smoothies og rørte bær - Dekorasjon/dryss - Yoghurt/kesamSukrinMelis kan også brukes i baking på samme måte som Sukrin. Søtsmaken er den samme, og den har litt større volum. 1 dl Sukrin veier 90 gram, mens 1 dl SukrinMelis veier ca 70 gram.Når du bruker SukrinMelis til å lage vanlig melisglasur (med vann/eggehvite), kan det være lurt å blande 50/50 med vanlig melis for å få riktig konsistens.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.