Næringsinnhold | per 100 gram | |
---|---|---|
Energi (kJ/kcal) | x / x | |
Fett | x g | |
- hvorav mettede fettsyrer | x g | |
Karbohydrater | x g | |
- hvorav sukkerarter | x g | |
Kostfiber | x g | |
Protein | x g | |
salt | x g | |
Ingredienser: Piura Blanco kakao fra Piura, sukker. | ||
For å få mest mulig ut av smaksopplevelsen anbefaler Vigdis Rosenkilde å spise en bit som du spiser et drops. La sjokoladen smelte på tungen og bruk alle sansene, lukk gjerne øynene og kjenn hvordan smaken utvikler seg.
Smaksnotene som utvikler seg er ikke tilsatt, men finnes naturlig i kakaoen. Kanskje kjenner du smaksnoter av frukt, blomster og nøtter. Akkurat som med vin smaker sjokolade laget av forskjellige kakaotyper ulikt. Smaken vil også være utpreget av jordsmonnet, klimaet og foredlingen.
God fornøyelse!
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.