Bunn:
2,5 dl ristede økologiske mandler
1,75 dl kokosmasse
4 store dadler uten sten
2 ss smeltet Cocosa
Litt himalayasalt
Stek mandlene i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter. Følg med så de ikke svir seg.
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender og miks.
Fordel blandingen i en brødform og sett i fryseren.
Sjokoladetopping:
12 ss smeltet Cocosa
3 ss rått kakaopulver
1 ss Plantforce Synergy proteinpulver med vaniljesmak
3 ss Manuka honning eller annen søtning
Smelt kokosoljen og bland inn resterende ingredienser.
Fordel over bunnen og sett tilbake i fryseren i ca. 30 minutter. Når den har stivnet kan du dele den opp i trekanter og pynte med Sukrinmelis, tørkede bringebær, kakaonibs og polkastenger.
Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet eller fryseren for lengre holdbarhet.
Lyst på en nydelig juleoppskrift?🎄
Dekorative rå mandel- og sjokoladejuletrær er en av våre favorittoppskrifter i desember! Kakene kan også fryses.