Alt du trenger er:
- 400 g yoghurt (kokosyoghurt fungerer også ypperlig)
- 4 ss peanøttsmør
- 25 g Plantforce proteinpulver med smak av vanilje
- Peanøtter (kan ekskluderes)
- Ispinner
Sjokoladetopping:
Fremgangsmåte:
- Bland sammen yoghurt, peanøttsmør og proteinpulver i en skål og rør til en jevn blanding.
- På et bakeark former du runde is. Midtveis i prosessen legger du ispinnene midt i sirkelen og dekker deretter over pinnen med is. Strø så over peanøtter om ønskelig.
- Sett isen i fryser i minimum 3 timer.
- Smelt sjokoladen over vannbad og tilsett kokosolje til du får en tynn konsistens. Hvor mye kokosolje du trenger kommer an på type sjokolade du bruker, men ca. 1 ss.
- Ta ut isen av fryseren og dypp den i sjokolade eller bruk en skje til å drysse sjokoladen over.
- Isen kan nå settes tilbake i fryseren eller nytes med en gang.
Ved oppbevaring over lengre tid bør isen oppbevares i en tett boks i fryseren. Gi isen noen minutter på å tine før du nyter den.
Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Dette plantebaserte proteinpulveret er spesielt utviklet for den bevisste forbruker.
Fri for melk, soya og gluten.