Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kanel, Økologisk 75g

Varenummer: N37473
EAN: 5703137940830
Lagerbeholdning:
Merke: Natur-Drogeriet A/S
Klassifisering: Mat
ink. mva.
  • Økologisk kassia-kanel
  • Mildere og mer nøtteaktig smak enn ceylon-kanel
Kassia-kanel er innerbark fra et tre i kanelfamilien som på latin heter Cinnamomum burmannii. Denne kanelen er mild og nøtteaktig, og passer til bruk i mat hvor man ikke ønsker at kanelsmaken skal overdøve de andre krydderne i matretten. Kassia-kanel blir omtalt som "uekte kanel", men mange foretrekker den milde smaken av denne fremfor den søtere og mer gjennomtrengende kanelsmaken av "ekte" Ceylon-kanel (Cinnamomum verum). Kanel blir i Vesten primært forbundet med desserter, bakverk, søte matvarer og som dryss på risengrøt, men kanel er også fortreffelig i annen matlagning sammen med bl.a. kjøtt, fisk, grønsaker, ris og bønner.

Stødt økologisk dyrket kassiakanel (Cinnamomum burmannii).

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Kanel (cinnamomum verum) Ceylon kanel 50g Pulver

Ekte Ceylon kanel malt som pulver. Ceylon kanelen er mildere enn vanlig kanel og har lavt innhold av coumarin (kumarin). Herlig fruktig kanel!

N32771
Helios Ceylon Kanel Økologisk 18g

Aromatisk og skarp håndskåret Ceylon Kanel fra Helios. Denne caylon kanelen er dyrket i noen av verdens beste jordbruksområder, Emballasjen sikrer at smak, duft og farge bevares hele veien fra jord til bord.

N35955
Kanel hel (Cinnamomum ceylanicum) 100g

Kanel som kommer fra cinnamonmum ceylanicum som har en mer karakteristisk kanelsmak enn den mer brukte cassia kanelen. Kanel fra cinnamonmum ceylanicum har en friskere og mer fruktig smak enn cassia kanelen.

N31611
Kanel (Cinnamomum Cassia) 1000g Pulver

Cassia-kanel er innerbark fra et tre i kanelfamilien ved navn Cinnamomum Cassia og blir også kalt for uekte kanel, i motsetning til den "ekte" Ceylon-kanelen, som kommer fra treet Cinnamomum Verum. Cassia-kanel smaker mildt og nøtteaktig, mens Ceylon-kanel smaker kraftigere og søtere. Tross Cassia-kanels uheldige kallenavn, er denne typen kanel særdeles velegnet i marrokanske og mellomøstlige krydderblandinger, hvor man ønsker en lett kanelsmak som ikke overdøver blandingens øvrige ingredienser.  Kanel blir i Vesten primært brukt som krydder til desserter, bakverk, søte saker og på risgrøt, men kanel er også fortreffelig sammen med bl.a. kjøtt, fisk, grønnsaker, ris og bønner.  

N35361
Lenker
Min side