Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Kokosspøkelser

Kokosspøkelser

Skremmende enkle og gode kokosspøkelser helt uten raffinert sukker!

Ingredienser til ca. 8 stk kokosspøkelser:

Slik gjør du:

  1. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 8 minutter. Gelatinen skal være helt myk. Klem ut vannet av gelatinplatene med hendene og smelt gelatinen i 0,5dl kokende vann. La det avkjøles litt.
  2. Skill eggehviten fra eggeplommen og la det hele romtempereres litt.
  3. Pisk eggehviten stiv (ca.10min) med en elektrisk visp før du tilsetter melis og vanilje litt etter litt. Når eggehviten er blank og stiv tilsettes gelatinen i en tynn stråle mens maskinen går. Pisk videre på middels hastighet i ca. 15 minutter. Eggehviten skal igjen være blank og stiv.
  4. Dryss kokos på et fat. Ha eggehviteblandingen i en sprøytepose og form kokosspøkelser. Sett de kaldt. Plasser de i fryseren om du vil fremskynde prosessen.

 

Sjokoladepynt med kokosstrø:

Smelt sjokolade og kokosolje over vannbad. Pensle noen av kokosspøkelsene med sjokolade. Noen kan du toppe med kokos og feste på øyne, eller du kan male på øyne og munn med litt melisglasur.

 

Hvit pynt:

  • Litt Sukrinmelis blandet med litt vann. Miks sammen med en skje til en litt tykk konsistens.

Øyne kan du lage med melisglasur/sjokolade, eller kjøp ferdige.

Sett spøkelsene i kjøleskap til sjokoladen har stivnet.

Happy spooky Halloween!

Lenker
Min side