Helios økologiske Hirseflak har en mild og fin smak, og egner seg godt i grøt, frokostblandinger eller i bakverk som brød og rundstykker. Hirse er en av de eldste kornsortene vi kjenner til. Hirse er næringsrik, har lavt innhold av mettet fett og gir både kostfiber og proteiner. Naturlig høyt innhold av jern og vitamin B6, og en kilde til vitamin B1 (tiamin).
Oppgitt næringsinnhold per 100 gram:
Ingredienser | mengde |
---|---|
Energi (kJ/kcal) | 1.710 kJ 400 kcal |
Fett | 4 g |
- herav mettet |
0,77 g |
- herav enumettet | 0,77 g |
- herav flerumettet | 2,13 g |
Karbohydrater | 71 g |
-hvorav sukkerarter | 0 g |
Kostfiber | 3 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0 g |
Ingredienser: Hirseflak*. |
Hirseflak kan du enkelt lage grøt av, eller bruk hirseflak i frokostblandinger eller i ulike typer bakverk som brød og rundstykker.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.