Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Kokosoljen er den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer. Cocosa Pure er økologisk og Debio-godkjent.
Oppgitt innhold pr. 100 gram.
Ingredienser | mengde | % av RI |
---|---|---|
Raffinert kokosolje, kaldpresset av tørket kokoskjøtt (100 %) | 100 g | |
- hvorav mettet fett | 94,5 g | |
- enumettet fett | 4,7 g | |
- flerumettet fett | 0,8 g | |
Laurinsyre (min.) | 48% |
Anbefalt bruk til steking, baking og annen matlaging.
Cocosa Pure Coconut Oil: Bytt ut din vanlige stekeolje med denne. Den er uten smak og lukt, tåler høyere temperaturer og er ideell til matlaging.
Ingen konserveringsmidler, ingen tilsetningsstoffer. Oljen kan oppbevares i romtemperatur; Den blir flytende ved 24 °C.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.