Dette trenger du:
- 1 banan
- 150 g kokoskrem (den harde delen av kokosmelken etter å ha stått i kjøleskap)
- 20 g sukrinsirup
- 90 g salt tahini
- 20 g Plantforce Synergy proteinpulver med vaniljesmak
- 70 g hakkede cashewnøtter
- 4 dadler, hakket i småbiter
- ½ ts himalayasalt
- Sjokolade, f.eks. Vgan sjokolade
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender, bortsett fra cashewnøtter, dadler og sjokolade. Blend til en fin krem.
Hakk opp cashewnøtter og dadler i små biter og vend inn i blandingen.
Ha over i 4 isformer og sett i fryseren.
Varm sjokoladen over vannbad og dypp de frosne ispinnene i sjokoladen. Oppbevar ispinnene i fryser til de skal nytes.
Tips: Du kan selvfølgelig bytte ut nøttene og tahini med andre nøtter og nøtte-/frøsmør. Prøv med salte peanøtter!