0  produkter i handlekurven
Skip Navigation Links
Nye Produkter
Finn din Terapeut
Lagersøk NN-S
Om Oss
Produktkategorier
Informasjon

Arnika på Facebook

Følg Arnika’s Facebook-side, for informasjon om produkter, nyheter, oppskrifter, tips og råd.

Populære kategorier

Aminosyrer Antioksidanter B‑vitamin C‑vitamin D‑Vitamin Energi Enzymer For kvinner Fordøyelse K‑Vitamin Ledd og muskler Mage og tarm Magnesium Marine fettsyrer Mat Matintoleranse Nedstemthet og uro Protein Skjelett Søvn Trening Vegetabilske fettsyrer Vektreduksjon Vitamin & mineral


Ecuador Organic 70% Dark Chocolate


Ecuador Organic 70% Dark Chocolate

er produsert av Soma | varenummer-N31374

Ecuador Organic 70% mørk sjokolade er økologisk, naturlig og fantastisk god! 70 % mørk sjokolade med kun 3 ingredienser: kakaomasse, rårørsukker og kakaosmør. 100 % økologisk og uten tilsetningsstoffer. Og ikke minst: den smaker fantastisk! Sjokoladen er laget utelukkende på Arriba kakaobønner. Den edle Arriba-bønnen dyrkes av små landbruksorganisasjoner i Ecuadors regnskoger, hvor kakaoen har sin opprinnelse. Arriba-bønnen gir vår sjokolade dens unike aroma.

Tilgjengelighet

  På Lager 10 stk

Pris 48,00 kr  
 



Bruk og dosering

Kan inneholde spor av mandler, hasselnøtter, melk og hvete.

Tilleggsinformasjon

Historien om sjokolade begynte for flere tusen år siden, blant Maya-indianerne. Kakaobønnen fikk nærmest guddommelig status blant både Maya-folket og Aztekerne. Sjokoladen kom til Europa på 1500-tallet.
På Yucatan-halvøya dyrket Maya-folket kakaobønner på plantasjer. Kakaobønnen var svært verdifull og ble benyttet både som betalingsmiddel og i religiøse seremonier. Man ristet kakaobønnene og blandet dem med vann og ulike urter og krydder, som for eksempel chili. En spansk oppdagelsesreisende, Hernàn Cortès, regnes å være den som introduserte sjokoladen i Europa. På sine reiser hadde han sett Aztekerne blande malte kakaobønner med vann, honning og ulike krydder. Denne drikken ble populært kalt ”Xocolatl”, som betyr bittert vann.
De europeiske kongehusene benyttet sjokoladen og serverte den i bryllup og større tilstelninger, i et forsøk på å overgå hverandre. Sjokoladen ble også spredt til almuen gjennom sjokoladeklubber og sjokoladehus - der den raskt ble svært populær.

Ingredienser
Kakaomasse*, rårørsukker*, kakaosmør*.  
Minst 70% kakaoinnhold.  
*Fra økologisk jordbruk, sertifisert av DE-ÖKO-013.  

Produktkategori
Mat, Sjokolade
 


Kunder som har kjøpt denne varen kjøpte også:

Probiotic Coconut Ombar, økologisk, rå 35g

Probiotic Coconut Ombar, økologisk, rå 35g


Ombar | vnr-969844

Probiotic Coconut Ombar, rå og økologisk sjokolade med fyldig kokoskrem! Denne fristende, kremete sjokoladen er laget med rå kakao av høy kvalitet fra Ecuador med økologisk kokosblomstsukker, les mer ...
Kokos Mylk Ombar, økologisk rå 35g

Kokos Mylk Ombar, økologisk rå 35g


Ombar | vnr-N33691

Ombar Kokos mylk er en herlig, kremet sjokolade som består av rå kakao fra Ecuador, økologisk kokosblomstsukker og fyldig kokoskrem. Det er også tilsatt levende melkesyrekulturer som les mer ...
Sweet potato corn tortilla chips 156g

Sweet potato corn tortilla chips 156g


Way Better snacks | vnr-N32853

Way Better Sweet potato spiret tortillachips! Det er en ren fornøyelse å sette tennene i denne knasende sprøe tortilla chips, laget på sten-malt mais, søtpotet, spiret quinoa og mye les mer ...