0  produkter i handlekurven
Skip Navigation Links
Nye Produkter
Finn din Terapeut
Lagersøk NN-S
Om Oss
Produktkategorier
Informasjon

Arnika på Facebook

Følg Arnika’s Facebook-side, for informasjon om produkter, nyheter, oppskrifter, tips og råd.

Populære kategorier

B vitaminer B‑vitamin D vitaminer D‑Vitamin Energi Enzymer Fettsyrer Fordøyelse Jern Jod Kjernesunn Mage og tarm Magnesium Marine fettsyrer Mat Matintoleranse Nedstemthet og uro Protein Søvn Trening Vegan Vegetabilske fettsyrer Vektreduksjon Vitaminer


Sukrin, økologisk 400g


Sukrin, økologisk 400g

er produsert av Funksjonell mat | varenummer-N34887

Økologisk sukrin! Sukrin av naturlig opprinnelse som er et godt og kalorifritt alternativ til sukker. Sukrin er et 100 % naturlig produkt uten tilsetningsstoffer, basert på sukkeralkoholen erythritol. Erythritol finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker. Med Sukrin kan alle nyte søtt i hverdagen me

Tilgjengelighet

  På Lager 7 stk

Pris 69,00 kr  
 



Bruk og dosering

Sukrin tåler oppvarming, og kan brukes til koking og baking. Sukrin har samme volum/vekt som vanlig sukker, noe som gjør det enkelt å bruke i oppskrifter. 1 dl Sukrin veier ca 90 gram. Sukrin kan brukes til å lage eggedosis, men det kan hende du må vispe litt lenger enn med vanlig sukker, da Sukrinkrystallene ikke løser seg opp like lett.

Mengden Sukrin bør ikke utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20% av den totale mengden ingredienser i en oppskrift.

Når du baker gjærbakst med Sukrin, vil du oppleve at deigen ikke hever på samme måte som med sukker. Deigen trenger lengre hevetid, og det kan være en fordel å tilsette en spiseskje honning for å gi næring til gjæren. Mye av hevingen vil faktisk skje etter at du har satt bakverket i ovnen. Husk at du må bruke vanlig gjær, ikke den røde som er for søte deiger.

Tilleggsinformasjon

- Null kalorier
- Skader ikke tennene
- Smaker og ser ut som sukker
- 100 % naturlig – finnes bl.a. i frukt
- Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)
- Virker som antioksidant i kroppen

Sukrin blir framstilt ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt trygt å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.

Sukrin i økologisk utgave har samme smak, konsistens og bruksområder som original-Sukrin.

IngredienserMengde
Søtstoff: økologisk erythritol.  
Kan virke lakserende ved stort inntak.  
   
Energi: 0 kcal 
Fett: 0 g 
Karbohydrat: 100 g* 
-herav sukker: 0 g 
-herav polyoler: 100g* 
Kostfiber: 0 g 
Protein: 0 g 
Salt: 0 g 

Oppgitt næringsinnhold pr. 100g.

Produktkategori
Mat, Søtning
 


Kunder som har kjøpt denne varen kjøpte også:

Ingefærdråper Dr. Muches 20ml

Ingefærdråper Dr. Muches 20ml


Dr. Muches | vnr-N33733

Ingefær har vært kjent for sine mange gode egenskaper gjennom tusener av år. Dr. Muches Ingefærdråper tilbyr ingefær i flytende konsentrat! Ingefær kan være gunstig ved mage- og fordøyelsesproblemer, les mer ...
Kelpasan 200 Tabletter

Kelpasan 200 Tabletter


Bioforce | vnr-N19529

Kelpasan er økologisk fremstilt, basert på friske alger (kelp) fra Stillehavet. Kelp inneholder et bredt spekter av spormineraler og er naturlig rik på jod. Jod bidrar til skjoldbruskkjertelens les mer ...
Herbamare salt 250g

Herbamare salt 250g


Bioforce | vnr-N19779

A.Vogels unike krydderurter setter ekstra smak på maten og egner seg godt til ris, kjøtt, sauser, supper, salater, eggretter og tomater. De økologiske krydderurtene gjør at man gjerne les mer ...